De elektrische auto werd veiliggesteld door de brandweer. (Foto: Regio 15)

Aanrijding tussen voertuigen op kruising Veluwemeerlaan

Op de kruising Veluwemeerlaan met de Bessenwier in Leiden, heeft dinsdagochtend rond 11.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De beide bestuurders werden nagekeken door het ambulancepersoneel en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Het zwarte voertuig betrof een elektrische auto, deze raakte zwaar beschadigd. Deze auto is door de brandweer veiliggesteld. Beide auto’s zijn uiteindelijk door een berger meegenomen. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

112 Sleutelstad


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×