(Foto's: AS Media)

Flinke brand in woonboot Wassenaar

Een woonboot aan de Zijllaan in Wassenaar heeft maandagmiddag in brand gestaan. Er kwam al snel veel rook uit de woonboot en de brandweer besloot op te schalen naar ‘middelbrand’.

Het is nog onbekend of de boot bewoond is en of er slachtoffers zijn gevallen.

  • WASSENAAR - Maandagmiddag 8 juli omstreeks 14.45 uur was brand ontstaan in een woonboot aan de Zijllaan in Wassenaar. Toen de toegesnelde brandweerlieden op locatie arriveerden, kwam al snel dikke rook uit de woonboot. Het besluit werd snel genomen om op te schalen naar
    WASSENAAR - Maandagmiddag 8 juli omstreeks 14.45 uur was brand ontstaan in een woonboot aan de Zijllaan in Wassenaar. Toen de toegesnelde brandweerlieden op locatie arriveerden, kwam al snel dikke rook uit de woonboot. Het besluit werd snel genomen om op te schalen naar 'middelbrand'. Ook kwamen er brandweerduikers op locatie om te controleren op mogelijke lekkages uit de woonboot. Het is onbekend of de woonboot bewoond of onbewoond is. Het is ook onbekend of er slachtoffers zijn gevallen. Stichting Salvage zal helpen bij de afhandeling.
  • WASSENAAR - Maandagmiddag 8 juli omstreeks 14.45 uur was brand ontstaan in een woonboot aan de Zijllaan in Wassenaar. Toen de toegesnelde brandweerlieden op locatie arriveerden, kwam al snel dikke rook uit de woonboot. Het besluit werd snel genomen om op te schalen naar
    WASSENAAR - Maandagmiddag 8 juli omstreeks 14.45 uur was brand ontstaan in een woonboot aan de Zijllaan in Wassenaar. Toen de toegesnelde brandweerlieden op locatie arriveerden, kwam al snel dikke rook uit de woonboot. Het besluit werd snel genomen om op te schalen naar 'middelbrand'. Ook kwamen er brandweerduikers op locatie om te controleren op mogelijke lekkages uit de woonboot. Het is onbekend of de woonboot bewoond of onbewoond is. Het is ook onbekend of er slachtoffers zijn gevallen. Stichting Salvage zal helpen bij de afhandeling.
112 Sleutelstad Wassenaar


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×