De bewoner van een Wassenaarse villa raakte gewond bij een overval. (Foto's: Regio15)

Bewoners gewond bij overval Wassenaarse villa

Bij een overval op een woning aan de Backershagenlaan in Wassenaar zijn zaterdagavond de bewoners gewond geraakt. De overval op de villa vond plaats rond 23.00 uur. De daders wisten met een nog onbekende buit te ontkomen.

De gealarmeerde hulpdiensten hebben de slachtoffers eerste hulp geboden. Een van hen is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette de straat af om sporenonderzoek te doen. Getuigen melden dat de overvallers via de Rust en Vreugdlaan aan kwamen rijden en ook weer vertrokken.

112 Sleutelstad Maatschappij Wassenaar


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×