Afbeelding ter illustratie. (Foto: gegenereerd met AI)

Wassenaarse politie stuurt NL-Alert over nep-agenten

De politie in Wassenaar waarschuwt het publiek voor telefoontjes van nep-agenten die naar waardevolle goederen of geld vragen. “Wees alert en ga hier niet op in”, meldt de politie onder andere via sociale media. Ook is er een NL-Alert verzonden naar inwoners van Wassenaar.

“We hebben in korte tijd meerdere belletjes van verontruste alerte bewoners binnengekregen, zo laat de politie ook aan Sleutelstad weten. “Ze werden gebeld door een neprechercheur of nep-agent. Wij vragen nooit naar waardevolle goederen en nemen deze al helemaal nooit in bewaring.”

Wie zo’n telefoontje ontvangt waarin criminelen zich voordoen als de politie en willen weten of er dure goederen in de woning aanwezig zijn om deze veilig te stellen, kan het beste meteen de verbinding verbreken en de echte politie bellen op 0900-8844.

112 Sleutelstad Regio Wassenaar


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×