Scooterrijder aangereden door automobilist, Oude Rijn in Leiden
De scooterrijder liep een gebroken been op. (Foto's: AS Media)

Scooterrijder aangereden: met gebroken been naar ziekenhuis

Een scooter en een automobilist kwamen woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur in botsing op de kruising tussen de Hooigracht en de Oude Rijn. De scooterrijder liep een gebroken been op en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van het ongeval is nog weinig bekend.

De scooter raakte flink beschadigd. De personenauto had slechts lichte schade aan de voorkant. De hulpdiensten hebben een deel van de Hooigracht tijdelijk afgesloten, wat voor aanzienlijke verkeershinder zorgde. De politie onderzoekt hoe het ongeluk is ontstaan.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×