Isabel Dingjan (links) op het podium met haar team. (Foto: PR)

Leidse acrogymnast wint Nederlandse Kampioenschappen

Isabel Dingjan won op 23 juni samen met haar teamgenoten Lyuna Marcelis en Sequoia Steensma de Nederlandse Kampioenschappen acrogym in Ahoy. Het team gaat Nederland vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen in Portugal in september.

Het NK was verdeeld over drie dagen: op vrijdag was de podiumtraining en op zaterdag en zondag waren er wedstrijden. Het team van Isabel Dingjan stond als A-senioren op het hoogste niveau in de acrowedstrijd. Zij kregen een score van boven de 27 punten voor alle drie de oefeningen en werden hiermee Nederlands kampioen.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×