Kijk hier uitzending van de Peurbakkentocht terug.

Leiden blikt terug op zonovergoten Lakenfeesten-weekend

Met de Peurbakkentocht op vrijdag, de Dragon Boat Races op zaterdag en het Leids Grachtenconcert op zondag heeft Leiden een feestelijk weekend achter de rug, waarin tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten nog veel meer activiteiten werden georganiseerd.

Het Stadhuisplein was zowel vrijdag- als zaterdagavond the place to be voor een enorme feestende mensenmassa, alle dagen was er de kermis op de Beestenmarkt en het Bier- en Wijnfestival bracht ook heel wat volk op de been. De zondagmiddag werd opgeluisterd door de tientallen deelnemers aan straatmuzikantenconcours de Gouden Pet.

Cultuur Leiden Maatschappij Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×