(Foto's: Regio15)

Zwemmer in kritieke toestand uit Klinkenbergerplas gehaald

Bij de Klinkenbergerplas in Oegstgeest is maandagavond rond 18.30 uur iemand uit het water gered en meteen gereanimeerd. Naast de politie en twee ambulances landde er ook een traumahelikopter op het gras naast de zwemplas. De omgeving werd door de politie afgezet.

Meerdere mensen zagen een zwemmer kopje onder gaan en niet meer boven komen. Daarop werden de hulpdiensten gealarmeerd. Die vonden het slachtoffer al snel, omdat omstanders de juiste plek konden aanwijzen. Brandweerduikers hebben de zwemmer boven water gehaald. Het is niet duidelijk hoe lang de zwemmer onder water is geweest.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×