Voorzitter Martin Hooymans komt de padelbanen openen. (Foto's: Chris de Waard)

Padelbanen in Stevenshof feestelijk geopend

In de stralende zon zijn zaterdagmiddag bij TV Stevenshof de twee padelbanen geopend die de club na jaren eindelijk heeft kunnen laten aanleggen. De officiële handeling werd verricht door clubvoorzitter Martin Hooymans door een padelbal, zijn eerste, de kooi in te slaan.

Na de opening was het tijd voor clinic die werd gegeven door een viertal ervaren padelspelers. Wie gewoon in alle rust kennis wilde maken met het voor de Stevenshof nieuwe spel, kon terecht in de achterste kooi.

De vraag of de PTV nu ook terugkomt in Leiden, beantwoordt Hooymans lachend met nee. De PTV was in de jaren tachtig beroemd en berucht in Leiden als bekendste illegale tv-zender: Piraten TV die ’s nachts ook nog weleens een, zeker voor die tijd, ondeugende film op het scherm bracht. “Maar tennis staat hier toch wel op de eerste plaats dus dan zou het TPV Stevenshof moeten worden”, zegt de voorzitter van de club die voorlopig als TV Stevenshof – tennis en padel door het leven gaat.

Dat padel belangrijk is voor de club, onderkent Hooymans wel. “We zaten ver beneden de driehonderd leden en dan ben je als club hard op weg naar het einde. Nu zitten we dankzij de toevoeging van de padelbanen al ruim boven de driehonderd en die stijgende lijn zet nog steeds door.”

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×