De politie heeft twee rijstroken afgesloten. (Foto's: Regio15)

Lange file op A4 door ongeluk

Twee voertuigen zijn woensdagmiddag omstreeks 14.30 uur op de hoofdrijbaan van de A4 naast Zoeterwoude op elkaar gebotst. De brandweer is ter plaatse en heeft de inzittenden veilig uit het voertuig weten te krijgen. Zij worden door ambulancepersoneel gecontroleerd.

De politie heeft twee rijstroken afgesloten. Het overige verkeer wordt via de parallelbaan geleid. Door het ongeluk is zo’n acht kilometer lange, stapvoets rijdende file ontstaan. Bovendien heeft zich in de tegenovergestelde rijrichting een kijkersfile gevormd. De ANWB raadt weggebruikers aan via de A44 te rijden.

  • default
    default
112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×