Jeugddorp is nog op zoek naar vrijwilligers die eind juli en begin augustus willen helpen met bijvoorbeeld het bouwen van hutten of het helpen vormgeven van het thema ruimtekomkommers. (Archieffoto: Chris de Waard).

Vrijwilligers gezocht voor Magisch Jeugddorp

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus organiseert een groep Jeugddorpvrijwilligers samen met Libertas Leiden weer het Magisch Jeugddorp aan de Voorschoterweg. Jeugddorp is de grootste zomervakantie activiteit van Leiden voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste mensen die sportief en/of creatief zijn en het leuk vinden om kinderen te begeleiden bij huttenbouwen, knutselen, sport en spel of theater. Thema’s zijn deze zomer Romeinen en Ruimtekomkommers. Verder is er nog plek voor vrijwilligers die persberichten kunnen schrijven of die het leuk vinden om een lekkere lunch voor de andere vrijwilligers te helpen voorbereiden. Ter voorbereiding is er op zaterdag 27 juni een gezellige trainingsdag.

Neem voor meer informatie of om je op te geven contact op via vrijwilligers@jeugddorpleiden.nl of bel met Kirsten Zitman: 06-52341419.

Cultuur Leiden Sport jeugddorp


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×