(Foto: PR)

Tweede editie TEDx Leiden

De Leidse variant van het populaire sprekersevent Tedx vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en heeft het thema Circles of Life. Sprekers met verschillende achtergronden passeren de revue zoals: Marianne van Dijk, Roger Cox, Maria Scordialos en Jakob van Wielink.

Audiofragment: Cindy Huijgen in gesprek met Marijn Wiersma medeoprichtster van TEDx Leiden over de editie van dit jaar.

De TEDx evenementen zijn bedoeld om te inspireren en ideeën en ontdekkingen over de hele wereld te verspreiden. De sprekers mogen een kwartier vullen over hun expertise en hebben elk een andere achtergrond, variërend van paleontologie en wiskunde tot onderwaterfotografie en filosofie, alles rondom het thema Circles of Life.

Daarna worden de presentaties op YouTube geplaatst, waardoor ze wereldwijd door het internetpubliek bekeken worden. Naast de TED presentaties, worden er video’s van andere TED- evenementen vertoond en is er ruimte voor discussie.

Dit jaar wordt het sprekersevenement op 22 november van 13.00 uur tot 22.00 uur in de monumentale Meelfabriek aan de Studio 336 in Leiden georganiseerd. Aanmelden kan via de website, www.tedx-leiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×