Zoektocht naar getuigen na aanrijding en bedreiging

De politie is een onderzoek gestart naar een aanrijding tussen een auto en een voetganger op de Diemelstraat op zondag 10 november. Bij deze aanrijding raakte de voetganger gewond. Kort voor deze aanrijding zou de voetganger de automobilist hebben bedreigd met een mes. Beiden zijn aangehouden. 

Beide personen uit Leiden troffen elkaar rond 23.30 op de Diemelstraat. Omdat de ene man bedreigd werd met een mes, stapte hij zijn auto in en reed hij weg. Hierbij raakte hij de andere man. De ‘andere’ man is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist is ter plekke aangehouden. 

Beiden zijn uiteindelijk aangehouden. De man met het mes voor bedreiging, de automobilist voor het mogelijk opzettelijk aanrijden van de man. De man van het mes was 29 jaar oud, de automobilist 28 jaar oud.

Over dit incident worden nadrukkelijk getuigen gezocht.  

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×