Studenten worden in de Sterrewacht voorgelicht over de master Strafrecht. (foto Laura van der Aar)

Masterdag Universiteit Leiden druk bezocht

Afgelopen vrijdag vond de eerste Masterdag van de Universiteit Leiden plaats. Ruim 2000 studenten, meer dan ooit tevoren, kwamen naar de dag in Leiden en Den Haag om zich te oriënteren voor hun studiekeuze.

Donderdag waren de Wis- en Natuurwetenschappen aan de beurt, terwijl vrijdag de faculteiten van Archeologie, Rechtsgeleerdheid, Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen hun deuren openden voor de stroom nieuwsgierige bezoekers.

Op de vier faculteiten van de Universiteit was het een drukte van belang. De studenten kwamen niet alleen uit Leiden, maar uit het hele land. Leiden staat op verschillende punten goed aangeschreven, zo is de faculteit Geesteswetenschappen recentelijk nog uitgeroepen tot de beste van Europa. Men kon zich voor verschillende rondes inschrijven, waar docenten en huidige studenten vertelden over hun ervaringen met de masters. Ook waren er verscheidene informatiemarkten.

De volgende Masterdag zal plaatsvinden op 7 maart 2014.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×