Chocolade in de hortus

Zondag 17 november staat de Hortus Botanicus in Leiden in het teken van chocola, met een wintercollege en proeverij. Alle zoetekauwen opgelet dus!

Erik Sauër, landbouwkundige en importeur van chocolade van origine chocolade vertelt over de laatste ontwikkelingen in de chocolade. Chocola begint langzamerhand een volwassen product te worden, waarbij het de status van snoepgoed ontstijgt. Herkomst, variëteit en productiewijze van de cacao spelen hierin een grote rol, maar ook het talent en de bezieling van een nieuwe groep kleinschalige bean-to-bar chocolademakers. De presentatie duurt ongeveer anderhalf uur en er zullen een aantal heel bijzondere chocolades geproefd worden.

Voor deelname kan men zich aanmelden op de website.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×