Raadslid geeft thuis uitleg over zonnepanelen

Leidenaren die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen kunnen binnenkort bij Groenlinks-raadslid Stéphanie Bakker binnenlopen. In het kader van de ‘Kies de Zon’ open dagen stelt het raadslid op 23 en 24 november haar huis open voor geïnteresseerden en geeft zij uitleg over de aanschaf en het gebruik van het systeem voor zonnepanelen. 

Zonnepanelen worden goedkoper, waardoor steeds meer Nederlanders over gaan op het gebruik ervan. Toch valt er volgens GroenLinks winst te behalen. Zo ook in Leiden. 

Leidenaren kunnen op zaterdag 23 november van 13.00 tot 17.00 uur terecht op de Hertzstraat 39 in Leiden. De ‘Kies de Zon’ open dagen is een landelijk initiatief van GroenLinks. Op de website kiesdezon.groenlinks.nl staan de verschillende data van de open dagen nog eens op een rijtje.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×