Ook VVD Leiden stelt kandidatenlijst verkiezingen vast

De leden van de VVD Leiden hebben zojuist tijdens een vergadering in Hotel Nieuw Minerva de lijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter Paul Laudy werd zoals verwacht unaniem gekozen tot lijsttrekker. De raadsleden Margreet van Wijk-Meijer (2), Frederik Zevenbergen (4) en Juliette Gilissen-Verplancke (6) en duo-raadslid Maarten Dirkse (7) waarborgen de continuïteit op de VVD-lijst. De hoogst geplaatste nieuwkomer is de onlangs afgestudeerde Dorien Verbree (24 jaar) op plek 3. Zij studeerde econometrie en filosofie en werkt als vermogensanalist bij MN. Laudy: “De VVD bewijst eens te meer over sterke jonge kandidaten te beschikken.”

Maurice Hoogeveen (30) staat op plek 5 en is ondernemer met een eigen politiek-strategisch adviesbureau. Op 8 staat Henry Steenbergen (37), financieel directeur Benelux bij TNT Innight. De top 10 wordt aangevuld met de 25-jarige Jessica de Wit (adviseur strategie gemeente Wassenaar / Voorschoten) en de 36-jarige Tom Leest (adviseur /trainer bij De Beuk Organisatieadvies en voormalig raadslid in stadsdeel West in Amsterdam).

De complete lijst ziet er als volgt uit:

1 Paul Laudy
2 Margreet van Wijk-Meijer
3 Dorien Verbree
4 Frederik Zevenbergen
5 Maurice Hoogeveen
6 Juliette Gilissen-Verplancke
7 Maarten Dirkse
8 Henry Steenbergen
9 Jessica de Wit
10 Tom Leest
11 Greetje van Gruting-Wijnhold
12 Eelco Smid
13 Justin Bergwerff
14 Rick van Well
15 Stefano Nocco
16 Robbert Smakman
17 Eva Rood
18 Arjan Korevaar
19 Ab Mulder
20 Pieter Moerland
21 Alexander Geertsema
22 Ronald Daalmeijer
23 Merel Schuppert
24 Harald Hoek
25 Jaap van Oeveren
26 Geeske Wildeman
27 Lodewijk Wisse
28 Rogier van der Sande

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×