Vanavond Europees kandidaat-lijsttrekkersdebat PvdA

Wie gaat de PvdA-lijst voor het Europees Parlement aanvoeren op 22 mei 2014? Vanavond organiseert de PvdA Leiden een lijsttrekkersdebat met de vier PvdA kandidaat-lijsttrekkers voor het Europees Parlement. Dat zijn Robbert Baruch, Bernard Naron, Zita Schellekens en Paul Tang.

In de 4 Reasons aan de Lange Mare 43 gaan de kandidaten in gesprek met elkaar en met de zaal. Onder andere de economische crisis, werkgelegenheid en een duurzaam Europa zijn thema’s die aan de orde komen.

In de periode tussen 18 en 26 november kunnen de leden van de Partij van de Arbeid tussen de vier kandidaten kiezen, maar de avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Aanvang: 20.00 uur (tot 22.00 uur).

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×