Politiek programma terug op Leidse radio

Vanaf deze week is ‘Rondom de Raad’ terug op de Leidse radio. Het programma startte in 2002 bij de toenmalige lokale omroep Holland Centraal, maar werd opgeheven toen die omroep overging in Unity. Bij Sleutelstad zal Rondom de Raad elke woensdagavond worden uitgezonden tussen 19.00 en 21.00 uur. In het eerste uur is ruimte voor live gasten en debat, het tweede uur wordt gevuld met het belangrijkste politieke nieuws van de afgelopen week. De presentatie is in handen van Willem de Gelder.

De eerste uitzending, op 6 november, staat voor een belangrijk deel in het teken van de komende verkiezingsstrijd. In de studio onder andere Aad van der Luit van D66 en Luck van Leeuwen (Jonge democraten Leiden-Haaglanden), Quintus Backhuys (Libertarische Partij) en Hans van Dalen van de peiling-site LeidenKiest.nl.

De radio-uitzendingen van Sleutelstad zijn te beluisteren via 93.7 fm in de Leidse regio, 102.4 kabel in groot Leiden en de bollenstreek en online via deze site en onze apps.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×