Finale van Leidse Poetry Slam in de Burcht

In de avond van donderdag 14 november organiseert het Leids Dichtersgilde in samenwerking met Sociëteit De Burcht de finale van de Leidse Poetry Slam 2013. Deze finale vindt plaats in de Tuinzaal van De Burcht in de Burgsteeg 14 te Leiden. Het begint om 20.15 uur en er is gratis toegang.

De finalisten, Alexander Franken, Maaike Haneveld, Jolies Hey, Jelmer van Lenteren, Marco Martens, Daan Taks, Niels Terhalle, Roel Weerheijm en Tanja Willems zullen aanwezig zijn. De muziek zal verzorgd worden door de frontman van Long Conversations, Olaf Caarls. De presentatie van deze finale wordt gedaan door Joos van Gijzen.

De jury én het aanwezge publiek kiest een winnaar. Beide winnaars gaan vervolgens door naar de halve finales van het Nederlands kampioenschap Poetry Slam. Dit vindt in Utrecht plaats.

De jury die deze winnaars moeten aanwijzen bestaat uit: Han Ruijgrok, tevens voorzitter, Adri Heinsbroek van Dranklokaal de WW, mede-organisator van de voorrondes die daar plaats vonden, Jaap Montagne, stadsdichter van Leiden en Yvonne Ottenhof, een redactrice/journaliste.

Leiden Poetry Slam Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×