Daders inbraak koffiehuis snel gepakt

Agenten hebben afgelopen nacht een 24-jarige Albanees aangehouden die had ingebroken in een koffiehuis aan de Rijnsburgerweg. Een buurtbewoonster belde rond 02.15 uur de politie, omdat ze twee mannen bij het koffiehuis zag wegrennen. De politie ging direct met verschillende eenheden op zoek naar de mannen. Een agent die met de auto poolshoogte ging nemen bij het koffiehuis, zag aan de achterkant een man in het kozijn staan. Toen de inbreker de politieauto zag, zette hij het op een lopen.

De man rende een veldje in, waardoor de achtervolgende agent hem kwijtraakte. Een politiehond vond de inbreker even later in de bosjes bij het Rustenburgerpad. Hij werd aangehouden. Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar andere verdachten, maar iemand meer aangetroffen.

Kort voor de inbraak in het koffiehuis, is er ook geprobeerd in te breken in een woning aan de Rijnsburgerweg. De politie onderzoekt of de aangehouden verdachte ook bij die poging inbraak betrokken is geweest.

Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×