Egyptische mysterieën ontrafeld in de Mors

Op donderdag 7 november organiseert stichting Radius een middag over Egypte. Deze middag kunnen 55 plussers mee reizen naar het land van de woestijnen, de vruchtbare Nijl en de gigantische piramides. Er zal een lezing gehouden worden door Drs. J.J. Brakenhoff en er kan gekeken worden naar een korte film. In de pauze is er gelegenheid voor de deelnemers om mooie boeken over Egypte in te zien.

Opgeven voor deze middag kan nog door te bellen met 071- 707 42 00. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, en vindt plaats in de Stevenshof/Morskwartier vestiging van stichting Radius, Opaalstraat 1.  Kosten voor deze middag: 3 euro incl. koffie en thee.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×