Voorproefje finale Leidse Poetry Slam in Polare

Donderdagavond 7 november wordt bij Polare aan de Breestraat alvast een voorproefje gegeven op de jaarfinale van de Leidse Poetry Slam die een week later plaats vindt in de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht in Leiden. Alle jury– en publiekswinnaars van het afgelopen seizoen binden dan de strijd met elkaar aan om een plek in de halve finale van het NK Poetry Slam. Met onder andere de finalisten Maaike Haneveld, Jolies Heij, Roel Weerheijm en Tanja Willems. Ook is er een gastoptreden van Martin Aart de Jong, co-stadsdichter van Leiden.

De entree is donderdag 7 november gratis, de aanvang is om 19.30 uur. Aanmelden is wel gewenst. Dat kan via leiden@polare.nl of 071 3040130. Lokatie: Polare, voorheen Kooyler/De Slegte, Breestraat 93, Leiden.

Leiden Poetry Slam Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×