De buitenboordmotor konden de eigenaren gisteren nog van het bootje redden. Het vaartuigje zelf is letterlijk gekraakt. Net als de boom die op de Rijn en Schiekade omver ging. (Foto's: Chris de Waard).

Honderden meldingen stormschade

Omgewaaide en doormiddengebroken bomen, dakdelen die losgerukt werden, beschadigde auto’s, treinen en zelfs boten. Zomaar een greep uit de schade die de zware herfststorm heeft veroorzaakt die gisteren over het land trok. De Brandweer Hollands-Midden zette ruim 240 mensen in om in ieder geval de meest urgente meldingen op te volgen. Omgewaaide bomen die verder geen kwaad kunnen, blijven liggen tot de gemeente ze weghaalt.

Audiofragment: Woordvoerder Ton Koot van de Brandweer Hollands-Midden over de stormschade.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×