De Bokkenwandeling belooft zondag weer een gezellig evenement te worden in de Leidse binnenstad. (Foto: PR).

Derde Bokkenwandeling in Leiden

Aanstaande zondag wordt de derde Bokkenwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bockbier op tap hebben. De gastheren/vrouwen van deze etablissementen doen hun uiterste best om de deelnemers in de watten te leggen door het tappen van een mooi glas bockbier met een bijpassend hapje en lekkere (live)muziek.

De Bokkenwandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Bokkenwandeling kost € 27,50 p.p. Elke deelnemer ontvangt een uniek (bockbier)glas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bockbierbonnen. Tijdens de wandeling worden in elk café stempels verzameld en wie de Bokkenwandeling volbrengt, ontvangt op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie.

Tijdens de Bokkenwandeling worden bieren getapt van kleine Nederlandse brouwerijen. onder andere bockbier van: Leidsch Bier uit Leiden, het Brouwcafé uit Den Haag, Jopen Bier uit Haarlem, Klein Duimpje uit Hillegom, Texelse Bierbrouwerij van Texel, De Leckere uit De Meern-Utrecht, Brouwerij Maximus uit de Meern-Utrecht, Hertog Jan uit Arcen en Brouwerij ‘t IJ uit Amsterdam.

De volgende cafés zijn geselecteerd voor deelname: Café de Keyzer, Café Storm, Café L’Espérance, Café de Vergulde Kruik, Café In den Oude Marenpoort, Biercafé Lemmy’s, English Pub North End, Sociëteit de Burcht en Etablissement Einstein. Door het succes van 2012 worden in twee routes worden zes van deze negen cafés tijdens de Bokkenwandeling bezocht.
 
Meer informatie en verkoop: www.bokkenwandeling.nl of 071-5236805.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×