Trein ondergespoten: daders opgepakt

De politie heeft gisteravond een 29-jarige Leidenaar, een 24-jarige Noordwijker en een 34-jarige Sassenheimer aangehouden op verdenking van het spuiten van graffiti op een treinstel. De politie kreeg even na 22.30 uur de melding dat drie personen vermoedelijk graffiti op een treinstel op de Morsweg spoten. Agenten troffen daar inderdaad de drie mannen aan. Bij het zien van de politie gingen ze er vandoor, maar werden na een achtervolging in de buurt aangehouden. De politie heeft meerdere verfbussen in beslag genomen.

Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×