Brandweer en politie ontruimden voor de zekerheid een flat aan het Utrechtse Jaagpad nadat daar het brandalarm was afgegaan. (Foto's: Chris de Waard).

Jongerenflat ontruimd na brandalarm

Een appartementencomplex van de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren aan het Utrechtse Jaagpad is vanmiddag ontruimd nadat het brandalarm afging. Alle bewoners moesten buiten wachten totdat de brandweer had vastgesteld dat het loos alarm was.

Een bewoner weigerde het complex te verlaten en wilde de hulpdiensten ook geen toegang geven tot zijn appartement. Nadat de brandweermannen voor van alles en nog wat waren uitgemaakt, konden ze met hulp van de politie alsnog overal in het flatgebouw controleren.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×