Scooterrijder jat schoudertas van fietsster

Een nog onbekende scooterrijder heeft vrijdag de schoudertas van een 43-jarige fietsster uit Leiden gestolen. Even na 22.30 uur fietste de vrouw over de Obrechtstraat. Ze had haar schoudertas in haar fietstas gedaan. Er kwam een scooter naast haar rijden. Toen de vrouw omkeek, zag zij dat de bestuurder haar schoudertas vast had. De scooterrijder draaide vervolgens om en reed weg in de richting van de Vijf Meilaan.

De scooterrijder is een blanke man van 20 tot 25 jaar oud. Hij is 1.65 tot 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een smal gezicht en kort donkerblond haar, dat netjes zat. Hij droeg een donkere jas met op de achterzijde een tekst op schouderhoogte.

Bent u getuige geweest van deze diefstal? Hebt u vrijdag 18 oktober rond 22.30 uur de scooter zien rijden in of in de buurt van de Obrechtstraat? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×