Topchef René Redzepi op 7 november in Leiden. (Foto: PR).

Topchef René Redzepi over koken op wereldniveau bij opening Leidse Restaurantweek

Op donderdag 7 november vindt de opening van de Leidse Restaurantweek plaats met een spectaculaire gast: de Deense topkok René Redzepi van sterrenrestaurant NOMA in Kopenhagen.

Culinair-journalist Mac van Dinther (de Volkskrant) opent de avond en vertelt over de opkomst van Nordic cuisine. De Leidse restaurateurs slaan de handen ineen en verzorgen op deze bijzondere avond de hapjes en drankjes.

Audiofragment: Mieke van Ulden en Lawrence Armitage van de Leidse Restaurantweek over o.a. de opening en het Willem-Alexander kinderfonds

Toegangskaarten zijn slechts beperkt beschikbaar via //leidslekkers.nl/redzepi en kosten € 100,- per stuk. U ontvangt na afloop tevens een gesigneerd exemplaar van Redzepi’s boek. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel van de Leidse Restaurantweek: Het Willem-Alexander Kinderfonds.

Dit evenement wordt georganiseerd door uitgeverij Phaidon, BABOOKA BOOKSTORE en de Leidse Restaurantweek. Reserveren voor de Leidse Restaurantweek, die plaatsvindt van 11 t/m 17 november, kan via: //leidserestaurantweek.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×