Bekende filmpersonages in de Leidse binnenstad. Foto: Coen Bastiaanssen.

Leidse binnenstad in teken van Film en Fotografie

Het Verrassend Winkelweekend van zaterdag 26 en zondag 27 oktober staat deze keer in het teken van Film en Fotografie. Beroemde filmsterren lopen door het stadscentrum en in de winkeletalages hangen citaten van bekende films. Op de Haarlemmerstraat (zaterdag) en de Aalmarkt (zondag) staat een wel zeer mobiele bioscoop opgesteld, namelijk op een antieke bakfiets. Op het Stadhuisplein is zaterdag eveneens een kleine openluchtbioscoop te vinden. Bij verschillende winkels kan het publiek korting winnen doormiddel van een leuke filmquiz. Het weekend wordt georganiseerd door Stichting Talentvolle Fotografen, Mijn Fotowerkplaats en Centrummanagement Leiden.

Op www.leiden.nl is het complete programma te vinden; meer info ook op Facebook.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×