Binnen het bestuur van de Piratenpartij Leiden is ruzie ontstaan. Een van de bestuursleden is opgestapt en er komt een onderzoek van de Piraad van Toezicht op het bestuursfunctioneren. (Archieffoto: Laura Kroet).

Muiterij binnen Piratenpartij Leiden

De kans lijkt klein dat de Piratenpartij Leiden meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Woordvoerder Gijs Peskens gokt dat het niet lukt om de deadline te halen: “De partij moet zich uiterlijk op 23 december laten registreren, maar de groep is nog te klein en ook het programma is nog niet klaar.” Peskens gaat er vanuit dat er over twee jaar nieuwe verkiezingen komen omdat Leiden en Oegstgeest dan samengaan en dan is de Piratenpartij wel klaar voor deelname.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×