Partij Sleutelstad doet nieuwe gooi naar de macht

De Partij Sleutelstad (PS) wil in maart volgend jaar opnieuw meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Leiden. Vier jaar geleden deed de partij ook mee, maar haalde toen geen zetels. Nu zijn de initiatiefnemers opnieuw op zoek naar maatschappelijk betrokken mensen die een plekje op de lijst van de partij ambiëren.

In het programma waarmee de PS in 2010 meedeed, pleitte de partij vooral voor meer burgerparticipatie. Bijvoorbeeld door middel van bindende online referenda. Ook de aanleg van twee nieuwe transferia, het doortrekken van de Kanaalweg naar de A4 en gesubsidieerde horeca op het Havenplein stonden toen op het wensenlijstje. Koffieshops moeten openblijven en voor hangjongeren wilde de partij extra geld om ze aan een baan te helpen.

Geïnteresseerden kunnen hun CV opsturen naar Laetitia Siwpersad (soemintra@ziggo.nl). Meer info is te krijgen via 071-5213689 (tussen 19.00 en 21.00 uur).

Sleutelstad.nl en Sleutelstad FM hebben geen enkele band met de Partij Sleutelstad.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×