Leidse helden nomineren voor jeugdlintje

Nog tot en met volgende week vrijdag, 18 oktober, kan iedereen Leidse kinderen voordragen voor een jeugdlintje. Jongeren tot en met 17 jaar komen ervoor in aanmerking als ze vrijwilligerswerk doen in Leiden of bijvoorbeeld een goede daad hebben verricht. PvdA-raadslid Esther Karsch – één van de initiatiefnemers van de Leidse Jeugdlintjes – vindt dat bijvoorbeeld ook het uit de sloot redden van een kat een jeugdlintje waard is.

Audiofragment: PvdA-raadslid Esther Karsch roept iedereen op om kinderen aan te melden voor een jeugdlintje. Dat kan nog tot en met volgende week.

Aanmelden kan online via www.leiden.nl/jeugdlintje.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×