Dr. Freek Vonk, foto: twitter.com

De week van Freek bij Naturalis

Naturalis organiseert allerlei spannende en leuke activiteiten tijdens de ‘Freekweek’ in de herfstvakantie. Van 13 tot en met 27 oktober kunnen jong en oud hun favoriete dier knutselen van schoon afvalmateriaal en meedoen aan diverse andere activiteiten. Vanaf 9 oktober is het museum al te bekijken door de ogen van Freek Vonk, die, naast zijn aanstekelijke optredens op de televisie, als bioloog werkzaam is bij Naturalis Biodiversity Center. De toer leidt de bezoeker onder andere langs de Japanse Reuzenkrab, de koningscobra en het stinkdier, begeleid door filmpjes en geluidsfragmenten van Vonk.

Via social media worden bezoekers én mensen thuis bij de toer betrokken. Ze kunnen aangeven wat hun favoriete dier is en waarom. De verrassendste inzendingen maken kans op leuke prijzen en een ‘Meet & Greet’ met Freek Vonk.
Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×