De ijssalon is door de brand ernstig beschadigd. (Foto: Marc Wonnink).

Brand verwoest ijssalon Haarlemmerstraat

Vannacht heeft een brand ijssalon Ice Sensation zwaar beschadigd. De brand onstond rond half twee waarop de brandweer twee blusvoertuigen en een autoladder naar het adres stuurde. De brandweer was snel ter plaatse in de Haarlemmerstraat en heeft de brand snel onder controle weten te krijgen. Aangrezende bewoners zijn geevacueerd aangezien er veel rookontwikkeling was. De panden boven de ijssalon zijn ook zwaar beschadigd.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/111852833″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Brandweer Hollands Midden woordvoerder Willem van Delft over de brand in de Haarlemmerstraat.

De woordvoerder van de brandweer kon nog niet zeggen waardoor de brand is ontstaan. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Wat de brand betekent voor de winkeliers op dat stuk Haarlemmerstraat is onbekend.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×