Deze in Noord-Holland gestolen scooter werd door de daders gebruikt om na de overval te vluchten. De politie wil grasag weten waar de scooter was tussen het moment van de diefstal en de overval. (Foto: Politie).

Weer twee aanhoudingen na overval bij Van der Eerden Juweliers

De politie heeft gistermorgen vroeg nog twee verdachten opgepakt in het onderzoek naar de overval op Van der Eerden Juweliers in Oegstgeest. Het gaat om twee mannen van 18 en 21 jaar uit Leiden. Maandag werd ook al een 21-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van medeplichtigheid bij de overval.

De juwelier aan de Lange Voort werd vrijdag 12 juli om 11.15 uur overvallen door twee gemaskerde mannen. Zij bedreigden het aanwezige personeel en klanten met een vuurwapen. Een van de mannen sloeg vervolgens vitrines stuk waarna de daders er vandoor gingen met hun buit. De twee overvallers reden weg op een zwarte snorscooter in de richting van de President Kennedylaan. De scooter werd kort daarna aangetroffen op de Wassenaarseweg in Oegstgeest.

Hoewel alle vermoedelijke daders nu vastzitten, gaat het rechercheteam wel door met het onderzoek. Zo is de buit nog niet terecht en ook wil de politie weten waar de vluchtscooter in de maand voor de overval heeft gestaan. die scooter werd in juni in Noord-Holland gestolen. Wie weet waar de scooter tussen 11 juni en 12 juli heeft gestaan, kan bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844.

Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×