Floris en Yves van het Sleutelstad-programma Bengels waren ook in Voorschoten. Ze interviewden Sharon voor hun programma. Het resultaat is morgen te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur.

Sharon Doorson opent Weekend van Voorschoten

“Hoe wordt je nou beroemd?” Dat vroeg een meisje vrijdagavond aan Sharon Doorson tijdens de Meet&Greet voorafgaand aan haar optreden als opening van Het Weekend van Voorschoten. Sharon nam alle tijd voor haar fans: “Daar doe je het immers voor”. De Meet&Greet werd georganiseerd door de Centrumondernemers Voorschoten.

Maar hoe wordt je nou beroemd? “Heel hard je best doen en samen werken met goede mensen,” antwoordt Sharon. Ze gooide hoge ogen tijdens the Voice of Holland maar daar had ze al eerder aan meegedaan. Waarom nog een keer? “Ik wilde iedereen laten horen wat ik kan als zangeres.” Dat ze wel eens de Nederlandse Rihanna genoemd wordt vindt ze een enorm compliment: “Maar ik blijf de enige echte Sharon hoor!”

Ook de 12-jarige Fabiënne is een echte fan. “Ik ken al haar nummers. Ze is echt hartstikke goed!” Fabiënne was één van de weinige fans die bij Tikkeltje Kindermode naar binnen mocht. Ze had zich aangemeld voor de Meet&Greet en werd uitgekozen. Een foto samen met Sharon maakte haar dag goed. Die gaat vast boven haar bed.
sharonmetfans.jpg

Sharon omringd door een aantal jeugdige fans die bij de Meet&Greet mochten zijn. (Foto: PR).

Daarna liet Sharon horen waarom Fabiënne zo’n fan is. Ze gaf een wervelende show weg met al haar bekende nummers als ‘High on your love’ maar ook de nieuwe single ‘Run, run’ van haar album Killer dat in juni van dit jaar uitkwam. De Evenementenhal stroomde tijdens haar optreden vol met publiek. “Zingen in een kleine gemeente altijd leuk,” zegt Sharon: “Je heb direct contact met je fans en dat is feest!”

Voorschoten


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×