Live radio tijdens Nacht van Kunst en Kennis

Sleutelstad Radio zendt vanavond live uit tijdens de eerste Nacht van Kunst en Kennis (NKK) in Leiden. Op een negental locaties in het centrum wordt tussen 20.00 uur en 02.00 uur ’s nachts een indrukwekkend programma afgewerkt variërend van Youp van ’t Hek die tijdens de IG Nobel in de Stadsgehoorzaal  een 24/7 lezing geeft (een lezing van 24 seconden en een samenvatting van zeven woorden) tot een DNA pop-up store op de Breestraat. Voor een tientje koop je een ticket voor de NKK en kan je de meer dan 100 programma-onderdelen bezoeken, inclusief de afterparty in de Stadsgehoorzaal.

Audiofragment: Mede-organisator Minke Schat van De Lakenhal blikt alvast vooruit op het overvolle programma.

Sleutelstad doet van 20.00 uur tot 02.00 uur live verslag van talloze programma-onderdelen. Een team verslaggevers ridjt daarvoor met een mobiele studio langs alle locaties. Die uitzendingen zijn te volgen via 93.7 FM, 102.4 kabel, deze website (onderaan de pagina) en onze app’s voor iPhone en Androïd.

Leiden Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×