Rond 23.45 uur werd op de Morsweg een busje in brand gestoken. (Foto: Marc Wonnink).

Burgemeester: Politie maakt werk van autobranden

De serie autobranden in Leiden zorgen voor veel onrust onder de bevolking. Reden voor de SP om gisteravond aan burgemeester Lenferink te vragen of de politie wel voldoende prioriteit geeft aan het opsporen van de dader of daders. Dat is het geval, zo verzekerde Lenferink: “Het zit de politie ook erg hoog en ze zitten er bovenop.” Of de politie al een spoor richting de dader heeft, wilde de burgemeester in het belang van het onderzoek niet zeggen: “Maar gelukkig zijn er de afgelopen dagen geen nieuwe autobranden geweest”.

Lenferink bleek gisteravond te vroeg gejuicht te hebben. Kort na zijn uitspraak ging op de Morsweg een busje in vlammen op.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×