Bejaarde vrouw van tassen beroofd

Een 79-jarige vrouw uit Leiden is afgelopen woensdagavond rond 22.15 uur van haar tassen beroofd. De bejaarde dame liet rond 22.15 uur haar honden uit bij het speelplaatsje achter de flat aan de Cornelis Schuytlaan. Vanuit de brandpoort achter de Bernard Zweersstraat liepen drie mannen op haar af. Plotseling trok één van de mannen met geweld de tassen uit de handen van de vrouw. Daarna renden de drie weg in de richting van de Sweelinckstraat.

De gewaarschuwde politie heeft met meerdere eenheden in de buurt gezocht naar de straatrovers, maar de daders zijn niet meer achterhaald.

De vrouw wist de politie een redelijk signalement van de straatrovers te geven. Dader 1 is een man van 18 tot 23 jaar met kort donker haar. Hij is 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij droeg een cremekleurig jack en een donkere broek. Dader 2 is een man van 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij droeg een donkerblauw jack en een donkere broek. Van dader drie is alleen bekend dat hij ook 1.70 tot 1.75 meter lang is.

Bent u getuige geweest van deze beroving? Hebt u woensdag 4 september rond 22.15 uur de drie mannen gezien? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de politie in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M via 0800-7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×