Cultuur071 terug van zomerstop

In de eerste uitzending van het tweede seizoen Cultuur071 was portretschilder en kunstenaar Hans Bonte gisterochtend te gast. Zijn werk draait om de ogen van het model. In de ogen schuilt de ziel van zijn werk. Hij beschrijft zijn kippenvelmomenten aan de hand van meegenomen muziek en vertelt hoe het is om ouder te worden. Ook te gast waren Manja Wodowoz van het nieuwe Sijthoff, Bart Ouwerkerk van het TAMTAM festival en er was livemuziek.

Audiofragment: Luister hier de uitzending van 7 september 2013 terug.

In het kader van de rubriek Talent071 bracht de uit Leiden afkomstige Remon Beeftink drie nummers ten gehore. Er zijn veel overeenkomsten bij het schrijven van een lied en het ontstaan van een portret, ontdekt onze studiogast. Natuurlijk spraken we ook met onze muzikale en cultureel correspondenten Peter Visser en Diana van den Driessche. En we belden met Sandra Brand over de geluksroute die dit weekend plaatsvindt.

Aanstaande zaterdag is er weer Cultuur071. Dan is onze studiogast componist en muzikant Huub de Vriend. Stem dus ook zaterdag 14 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur weer af op Sleutelstad 93.7 FM of 102.4 via de kabel. En overal via internet te ontvangen via de stream op www.sleutelstad.nl en onze app.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×