Koningin Máxima in het honderd jaar oude Hortus Botanicus (Foto's: J.P. Kranenburg)

Koningin Máxima opent gerenoveerd tropisch kassencomplex Hortus

Koninklijk bezoek vanmorgen in Leiden. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanmorgen het gerenoveerde tropische kassencomplex in de Hortus Botanicus geopend. Sleutelstad fotograaf Johan Kranenburg nam een kijkje in de Hortus.

April vorig jaar startte de Universiteit Leiden met de renovatie van het monumentale pand. De toegangskas is opgehoogd en er is een loopbrug gerealiseerd. Bezoekers kunnen nu van bovenaf het tropische oerwoud beleven. Ook nieuw is het lesbalkon, vanaf hier starten voortaan de rondleidingen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×