Alcoholmobilist stapt tot twee keer toe in auto

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 29 jarige Leidenaar aangehouden nadat hij tot twee keer toe dronken in zijn auto stapte. De man was rond middernacht al betrapt op het rijden onder invloed en kreeg een rijverbod tot half 4 in de nacht. De agenten hebben een proces verbaal opgemaakt en hebben hem op een afstand in de gaten gehouden. De man stapte direct nadat de agenten weg waren zijn auto weer in. Hierop volgde een kleine achtervolging waarna de verdachte uitstapte en begon te schreeuwen naar de agenten. Direct daarna sloeg de man diverse malen met zijn hoofd tegen een hekwerk en daarna tegen een politieauto. De man probeerde weg te rennen, maar is aangehouden. De politieauto had schade na de kopstoot van de man.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×