Caspar Halfmouw duikt zaterdagmiddag als Haai de Nieuwe Rijn in. (Foto: Chris de Waard).

Zaterdagmiddag in Nieuwe Rijn: Haai!

Wie zaterdag op de markt loopt, moet rond een uur of één even tussen de kramen door naar het water van de Nieuwe Rijn kijken. Caspar Halfmouw uit Voorschoten zwemt daar dan met een haaievin op z’n hoofd om aandacht te vragen voor zijn deelname aan de Amsterdam City Swim die op 8 september wordt gehouden. Bij die twee kilometerlange zwemtocht laat Caspar zich – samen met een aantal vrienden – sponsoren om op die manier geld in te zamelen voor de Stichting ALS.

Audiofragment: Melle Tuik in gepsrek met Caspar Halfmouw over zijn actie voor de Stichting ALS.

Caspar: “Ik doe mee omdat de zoon van mijn collega, een jongeman van 24, getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte en daardoor nog maar kort te leven heeft. Als ik in de regio meer aandacht krijg door deze ludieke actie kan ik het sponsorbedrag hopelijk nog flink verhogen.” De teller staat momenteel al op een niet onverdienstelijke 1.606 euro. Sponsoren kan via Caspar’s pagina op de site van de ACS. Elk bedrag is welkom.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×