Begin deze maand werd er al een keer proefgedraaid met de bewoners van 'Kleinschalig Wonen' op het Bonaireplein die met begeleiders en familie konden aanschuiven. Woensdag gaat het restaurant open. Op het menu staat dan een minestronesoepje, spaghetti bolognese of een slavink en een chipolatabavaroise als toetje. (Foto: PR).

Wijkrestaurant opent in Het Gebouw

Vanaf aanstaande woensdag kent Leiden Noord een eigen wijkrestaurant. Libertas Leiden zorgt er vanaf 4 september elke dag voor zo’n 40 driegangenmaaltijden in brede school Het Gebouw. Zo’n maaltijd kost 8,25, maar zonder voor- of nagerecht kan ook voor 0,75 minder. Het wijkrestaurant is open van 17.30 uur tot 19.00 uur. Reserveren is handig: 071 524 19 39 of aan de koffiebar van Het Café in Het Gebouw.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×