Bulgaarse fietsendieven supersnel voor de rechter

Twee Bulgaren van 20 jaar oud zijn gistermiddag aangehouden, nadat ze bij station Leiden Centraal een fiets hadden gestolen. De twee waren even na 16.00 uur op het station uit de trein gezet, omdat ze geen geldig vervoersbewijs hadden. Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) van de NS zagen dat de mannen het station uitliepen en op de Bargelaan aan een fiets begonnen te rommelen. Toen ze ermee weg wilden fietsen, hielden de BOA’s ze tegen en belden ze de politie.

Die heeft de Bulgaren aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat de Bulgaren al morgen via een supersnelrechtzitting worden berecht.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×