"Eigen Huis en Tuin On Tour" in Leiden

Het RTL-programma Eigen Huis en Tuin stond vanochtend op de Beestenmarkt in Leiden. Het programma viert dit jaar namelijk haar 20 jarig bestaan. In dit bijzondere seizoen heeft het programma een nieuw onderdeel om het spannender te maken. Elke week staan de drie presentatoren gezamenlijk op een ander dorps- of stadsplein. Daar helpt het programma mensen met hun klus-, tuin- en interieurproblemen. Iedereen is welkom voor advies! Ook bezoeken de presentatoren leuke en bijzondere plekken in de stad.

In Leiden gaat Romy met presentatrice Quinty Trustfull aan de slag om haar tafel wit te krijgen en Jozien wil haar stoeltjes opknappen. Voor Corine is de vraag of haar hortensia nog te redden is. Hopelijk kan presentator Lodewijk Hoekstra het haar vertellen. De uitzending over Leiden is op 14 september te zien.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×