Winkeldieven met geprepareerde tas betrapt

Twee Roemenen, een 31-jarige man en een 47-jarige vrouw, zijn gisteren betrapt toen ze op rooftocht waren bij V&D. Beveiligingsmedewerkers hadden gezien dat de man een geprepareerde aan de vrouw gaf, terwijl ze in een pashokje zat. De man ging vervolgens naar buiten, maar werd daarbij gevolgd door een beveiliger. Even later liep ook de vrouw het warenhuis uit. Daar gaf ze de volle tas aan de man.

De man werd op aanwijzingen van de beveiliger door de politie aangehouden op de Korevaarstraat. In de geprepareerde tas bleek een grote hoeveelheid gestolen kledingstukken te zitten. Enkele minuten later hielden agenten op de Botermarkt ook de vrouw aan. De verdachten zijn ingesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×