Scheffer (PvdA) wil 'besturende buurten'

PvdA-raadslid Tjeerd Schffer neemt een initiatief om Leidenaren meer te betrekken bij het verbeteren van hun buurt. Het raadslid heeft de domeinnaam BesturendeBuurt.nl geregistreerd. Het gemeentebestuur mag deze website gratis van hem overnemen, zo vertelde hij gisteren in Nieuws071. Er bestaan al meerdere websites en apps op het gebied van burgerparticipatie in de buurt. Leiden kan hierin nog veel winst boeken, volgens Scheffer.

Audiofragment: Tjeerd Scheffer vertelt in Nieuws071 over zijn initiatieven voor burgerparticipatie

Of het gemeentebestuur de website echt gaat bouwen is nog niet bekend. Scheffer denkt dat het in ieder geval wel binnen het budget van de gemeente past. Mocht dit niet het geval zijn, zal hij zelf naar geld gaan zoeken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×