Rabobank Wensenfonds bestaat tien jaar

Het Wensenfonds van de Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest bestaat tien jaar. Om dat te vieren reikt de Rabobank dit jaar naast de publieksprijzen van ongeveer 5000 euro ook een prijs uit van 10.000 euro voor een speciale jubileumwens. Van de 162 wensen, ingediend door verenigingen, stichtingen en instellingen uit Leiden en omgeving, koos een jury 55 wensen uit die meedingen naar publieksprijs.

Audiofragment: Kees de Graauw van de Rabobank Leiden e.o. over het 10-jarig jubileum van het Rabobank Wensenfonds

“Een absoluut record!” aldus René de Jong, directievoorzitter van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. “Dit toont aan dat verenigingen en stichtingen bekend zijn met het Wensenfonds én dat ze ons steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dat is precies de reden waarom wij een deel van ons coöperatief dividend teruggeven aan de omgeving waarin we werkzaam zijn.”

Welke wensen daadwerkelijk worden uitgevoerd, wordt bepaald door de inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Vanaf 17 augustus tot en met 27 oktober kunnen zij via www.rabobankwensenfonds.nl stemmen op hun favoriete wens. Per categorie (zorg, onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, sport, cultuur & muziek en buurt & wijk) gaan de wensen met de meeste stemmen in vervulling. Op 21 november, tijdens de Coöperatiedag van de bank, vindt een feestelijke bekendmaking van de winnende wensen plaats.

Leiden Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×